TR | EN
Prof.Dr. Adnan Ayhancı'nın başarısı
16.01.2018
Öne çıkan görsel

Prof.Dr. Adnan Ayhancı'nın başarısı

2017 YILININ EN İYİLERİNİ SEÇTİĞİ 5. MAVİ ÇINAR ÖDÜLLERİSAHİPLERİNİ BULDU!

Eryetiş Balkanlar Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren okulların öğrencileri her yıl ülke düzeyinde bilim, sanat, edebiyat ve spor alanlarında başarılı çalışmaları ile öne çıkan kişi ve kuruluşları öğrenci, öğretmen ve velilerin oylarıyla belirlemekte, belirlenen kişi ve kuruluşlar  “YILIN EN İYİLERİ”  adı altında kamuoyuyla paylaşmakta ve  “MAVİ ÇINAR ÖDÜLÜ”  ile ödüllendirilmekte olup merasim gerçekleşti.

Mavi Çınar Ödülleri 12 Ocak 2018’de 5. defa sahiplerini buldu. Eryetiş Balkanlar ailesinin başarılı ve anlamlı gününde satırlar, sözcükler dile geldi, güzel heyecanlar yaşandı.  2017 yılı kültür, sanat, edebiyat, televizyon, bilim, tiyatro, müzik dallarının en iyilerinin seçildiği 5. Mavi Çınar Ödülleri Töreni misafirlerin katılımıyla daha da anlamlı hale geldi. 11 kategoride değerlendirme yapıldı.  Ödüle layık görülen isimler şöyledir.

-Yaşam Boyu Tiyatro Onur Ödülü- Gönül ÜLKÜ-Gazanfer ÖZCAN

 -Bütün Zamanların En İyi Sporcusu- Naim SÜLEYMANOĞLU

 -Sanatçıya Saygı ve Müzik Onur Ödülü- Cahit BERKAY

-Yılın En İyi Yazarı-Sunay AKIN

-Yılın En İyi Takımı- Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı

-Yılın En İyi Bilim Çalışması- Prof.Dr. Adnan AYHANCI

-Yılın En İyi Televizyon Programı- Cüneyt ÖZDEMİR/ 5N 1K

-Yılın En İyi Haber Program Sunucusu- Nazlı ÇELİK

-Yılın En İyi Kadın Müzik Yorumcusu- Merve ÖZBEY

-Yılın En İyi Erkek Müzik Yorumcusu- Koray AVCI

-Yılın En İyi Müzik Grubu- Pera Grubu

Ekibi ile yapay kan elde etme çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Adnan Ayhancı ödülünü alırken “Genler insanları aile yapmaz” cümlesiyle ve Atatürk’ün “ Dinlenmemek üzeri yola çıkanlar asla yorulmazlar” sözleriyle bilimin meşakkatli bir o kadar keyifli yollarını anlattı.