TR | EN
Yeni Kayıt Yaptıaran Öğrencilerin Oryantasyonu
21.10.2016
Öne çıkan görsel

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’ün, 2016-2017 öğretim yılında bölüme yeni kayıt olan öğrenciler için düzenlediği Oryantasyon Programı 06. 10.2016 saat 09.00 da, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semra İLHAN açılış konuşmasında, Biyoloji ailesine yeni katılan öğrencilere “hoşgeldiniz” diyerek, Biyoloji Bölümü’nün gerek kadrosuyla  gerekse bilimsel çalışmalarıyla Türkiye Üniversiteleri Biyoloji Bölümleri arasında üst sıralarda yer aldığını belirtti.  Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Buket KUNDUHOĞLU bölümün; misyon, vizyon ve öğrencilerin eğitimine yönelik hedefleri konusunda bilgi vererek, akademik ve fiziksel yapısını tanıttı. Program, Bölüm Otomasyon Sorumlusu Doç. Dr. Hakan ŞENTÜRK’ün Öğrenci Bilgi Sistemi, Ders Yönetim Sistemi ve öğrencilere tüm eğitim hayatları boyunca gerekli olacak diğer bilgileri verdiği konuşma ile sona erdi.