Formasyon Programı Duyurusu
7.02.2023

3. ve 4. Sınıf öğrencileri istemeleri durumunda formasyon programına kayıt yaptırabilecektir.

Ders seçimlerinizi, bölümdeki derslerinizle çakışmayacak şekilde diğer birimlerin formasyon programlarından yapabilirsiniz.
Formasyon başvurusunda bulunacak olan öğrencilerin, Formasyon Programına başvuru yapmak istediklerini belirten bir dilekçe ile Ekle-Sil haftasında başvurmaları gerekmektedir. Programa aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

ÖNEMLİ NOT: Formasyon dersi almak isteyen ve bu dönem sonunda mezun durumunda olan öğrencilerimizin bölümümüze mezun olmak istemediklerini belirten bir dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Formasyon Programı

PedagojikFormasyonBaşvuruDilekçesi

2022-2023 Bahar Formasyon Ders Programı

Yazılacak olan dilekçeler ıslak imzalı olmalıdır. Eğitime ara verilmesi nedeniyle, yazılan ıslak imzalı dilekçelerin düzgün ve okunaklı şekilde taranarak ya da fotoğraflanarak bölüm mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Bölüm mail adresi: biyoloji@tm.ogu.edu.tr

Detaylı bilgi için aşağıda yer alan linkten Eğitim fakültesi sayfası ziyaret edilebilir.

Pedagojik_Formasyon