2020 Yaz Okulu Hakkında Bilgilendirme
29.06.2020

2020 Yaz okulunda açılması planlanan dersler aşağıdaki gibidir. Her ders için bölüm öğrencileri için kontenjan 20, bölüm dışı öğrenciler için kontenjan 30 olup toplam 50 kişi ile sınırlıdır.

• Ders programı ve ders işleyişi daha sonra açıklanacaktır.
  • Bir öğrenci yaz okulunda kendi bölümünde açılan bir dersi başka üniversiteden alamaz.
  • Başka üniversiteden ders almak için kural şudur: Alınacak dersin kredi ve akts değerleri bölümdeki dersle uyumlu olmalıdır ve ders içeriği öğretim üyesi tarafından onaylanmalıdır.
  • Onay için almak istediğiniz dersin içeriğini (Ders kimlik kartını) ilgili üniversiteden alıp bölüm sekreterliğine (biyoloji@ogu.edu.tr) eposta ile göndermeniz gerekir.
  • Ders içeriğini gönderirken ispatlamak amacıyla belgeyi aldığınız web sayfasının adresini de yazmanız gerekir.